Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Blog overzicht


16-01-18

Zó fotografeer je silhouetten

silhouetten

Een silhouet is een beeld van een persoon of een object dat sterk contrasteert met de achtergrond en waarvan enkel de omtrek duidelijk te zien is. Omdat bij silhouetten de details volledig ontbreken, kunnen ze in een foto voor een bepaalde spanning zorgen. Enkele tips voor geslaagde silhouetfoto’s.

Gepubliceerd door
09-01-18

Een camcorder kopen: hierop moet je letten

een camcorder kopen

Heb je heuse Hitchcock-ambities? Dan volstaat een gewone smartphone niet om jouw filmpjes op te nemen. Met een camcorder of videocamera heb je meer mogelijkheden en een veel betere beeldkwaliteit. We maken je wegwijs.

Gepubliceerd door
02-01-18

Gelukkig Nieuwjaar! Zo kun je het best vuurwerk fotograferen

vuurwerk fotograferen

Bij Nieuwjaar hoort vuurwerk. En dat kan erg spectaculair zijn. Wil je de volgende keer graag foto’s maken van dat indrukwekkende lichtspektakel? Dan zijn er enkele zaken waarmee je rekening moet houden. Ontdek onze tips om vuurwerk te fotograferen.

Gepubliceerd door
19-12-17

De leukste kerst- en nieuwjaarskaarten? Met je eigen foto’s natuurlijk!

kerstkaart, nieuwjaarskaart

Het eindejaar is weer in zicht. Hét ideale moment om je familie, vrienden en kennissen het allerbeste toe te wensen. Met een gepersonaliseerde wenskaart doe je hen veel meer plezier dan met een vluchtig sms’je of een bericht op Facebook. Veel tijd en moeite, denk je? Helemaal niet! Dankzij Grobet ontwerp je de mooiste kerst- en nieuwjaarskaartjes snel en makkelijk... Bekijk Artikel

Gepubliceerd door
12-12-17

Van klassiek tot digitaal: met fotolijsten kun je alle kanten op

fotolijsten

Wil je je interieur versieren met enkele van je beste foto’s? Of heb je een tentoonstelling van je werk gepland? Met de juiste fotolijsten kun je jouw beelden mooi tot hun recht laten komen. Groot, klein, opvallend of subtiel: er bestaan lijsten voor alle doeleinden en in alle stijlen. We helpen je graag om een keuze te maken.

Gepubliceerd door
05-12-17

Soft focus: wat is het en welk effect bereik je ermee?

soft focus

Als fotograaf wil je in de meeste gevallen je onderwerp graag haarscherp in beeld brengen. Toch kun je er evengoed voor kiezen om je beeld bewust een beetje onscherp te maken. Dit effect heet soft focus of ‘blur’ en zorgt voor een dromerige, mysterieuze sfeer. Een soft-focusfilter leggen is heel gemakkelijk in Photoshop, maar het is leuker om dit effect... Bekijk Artikel

Gepubliceerd door
21-11-17

Een vergroting van je foto: dit zijn de mogelijkheden

vergroting foto

Natuurlijk kun je een foto tonen op het scherm van je laptop of je smartphone, maar een kwaliteitsvolle afdruk heeft heel wat meer impact. Heb je een krachtig beeld dat je wil exposeren of thuis aan de muur wil ophangen? Kies dan voor een mooie vergroting van je foto.

Gepubliceerd door