Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Blog overzicht


10-10-17

4 nuttige tips om dieren te fotograferen

dieren fotograferen

Je hoort weleens zeggen dat er niets moeilijker is dan kinderen en dieren fotograferen. Toch staat het internet vol met beelden van schattige baby’s, katten en puppy’ s. Wil jij het verschil maken met jouw dierenfoto’s? Ontdek snel onze tips.

Gepubliceerd door
03-10-17

Foto’s afdrukken op canvas: dit zijn de mogelijkheden

foto canvas

Je allerbeste beelden verdienen een mooi plekje aan de muur. Je kunt je foto’s als poster laten afdrukken, maar wil je ze nóg beter tot hun recht laten komen, dan kun je ook kiezen voor een print op canvas.

Gepubliceerd door
21-09-17

Met de Nikon D850 maak je het verschil in elk genre

Nikon D850

De D850 is het nieuwe paradepaardje van Nikon. Met deze bijzonder veelzijdige camera kun je je creativiteit onbeperkt botvieren. De sensor van maar liefst 45,4 megapixels en 153 autofocuspunten biedt een ultieme combinatie van hoge resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid. Dat maakt de Nikon D850 een ideaal werktuig voor een brede waaier aan genres, van sportfotografie tot huwelijksreportages.

Gepubliceerd door
19-09-17

Reisfotografie: zo maak je er een succes van

reisfotografie

Reizen zonder foto’s te nemen? Dat is ondenkbaar! In het buitenland kom je zoveel fascinerende taferelen tegen dat het zonde zou zijn om je trip niet uitgebreid te documenteren met je camera. Maar uiteraard mag je ondertussen ook niet vergeten te genieten. Met onze tips wordt reisfotografie een waar genoegen.

Gepubliceerd door
12-09-17

Een vergrootglas kopen: hierop moet je letten

vergrootglas

Ook als je zicht nog perfect is, kan een loep of vergrootglas erg nuttig zijn. Je kunt er materialen tot in de kleinste details mee bestuderen, wat met het blote oog niet mogelijk is. Voor fotografen, postzegelliefhebbers of kunstcritici is het dan ook een onmisbaar hulpmiddel. Enkele aandachtspunten.

Gepubliceerd door
05-09-17

Terug naar school: zo maak je de mooiste foto’s van kinderen

foto’s van kinderen

Wat is er schattiger dan een foto van je kleine uk die, met zijn of haar boekentasje op de rug, klaar staat voor de eerste schooldag? Tijd om je fotocamera boven te halen dus! Maar hoe maak je de beste foto’s van je kinderen? Ontdek onze tips.

Gepubliceerd door