vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
cursus fotografie volgen

Cursus fotografie volgen? Ontdek onze praktische workshops!

Fotografie is een bijzonder boeiende hobby die kan uitgroeien tot een heuse passie of zelfs een professionele activiteit. Maar of je nu een volslagen beginner bent of al wat meer bedreven bent in de kunst van de fotografie, je kunt altijd nog iets bijleren. Misschien overweeg je om een cursus fotografie te volgen? Of wil je je bekwamen in een bepaald aspect of een specifiek genre? Dan wijzen we je graag op de vele demo’s, workshops en masterclasses die we bij Grobet organiseren. 

Het internet, een cursus fotografie of een workshop? 

Lijkt fotografie je interessant, maar weet je niet hoe je moet beginnen met deze hobby? Dan kun je uiteraard op het internet terecht. Zo vind je in onze blog heel wat nuttige informatie. We leggen je de basisprincipes van fotografie uit en geven je handige tips en trucs om geslaagde foto’s te maken. Daarnaast vind je ook heel wat tutorials en demonstraties op YouTube

Is online leren niets voor jou? Dat snappen we, want als je vragen wil stellen is een lesgever van vlees en bloed toch heel wat handiger. Een basiscursus fotografie is zeker een optie en zelfs een heuse aanrader als je pas met deze hobby start. Je krijgt dan alle basics mee en leert al doende bij door de opdrachten die je moet uitvoeren. 

Heb je de basis evenwel al onder de knie, experimenteer je veel zelf en wil je enkel je kennis van een bepaald aspect van de fotografie bijspijkeren? Dan is een praktische workshop misschien wel ideaal voor jou.


Ontdek de demo’s en workshops van Grobet 

Bij Grobet houden we het hele jaar door tal van workshops, demo’s en masterclasses. De ene keer hebben we het bijvoorbeeld over architectuurfotografie, een andere keer duiken we in de wereld van de autofotografie. We organiseren ook sessies waarbij we de verschillende soorten flitsers toelichten of je laten kennismaken met de mogelijkheden van een gloednieuwe camera. 

Voor een workshop of masterclass, vragen we een bijdrage, maar onze demonstraties zijn volledig gratis. Wil je graag weten welke activiteiten er de komende tijd bij ons op het programma staan? Bekijk dan snel onze agenda. Graag tot snel! 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags:  workshop fotografie, demo fotografie, fotografie inleiding, fotografie leren, fotografie voor beginners, cursus fotograferen, fotografiecursus, dagcursus fotografie

Categorie: Tips & Tricks