vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
foto-apps

Ken je deze 5 handige foto-apps al?

Met een smartphone op zak, heb je altijd een veelzijdig fototoestel bij de hand. Wil je het maximum uit je smartphonefoto’s halen, dan komen deze 5 interessante foto-apps goed van pas. 

1. De beste en bekendste foto-app: Snapseed
 

Ben je wat uitgekeken op de standaardfilters van Instagram? Probeer dan zeker Snapseed eens. Deze fotobewerkingsapp van Google is beschikbaar voor iOS en Android en biedt je een brede waaier aan leuke en nuttige filters. Ook foto’s bijsnijden en tekstjes in fraaie lettertypes toevoegen behoort tot de mogelijkheden. 

 

2. De meest professionele: Adobe Photoshop Express 
 

De desktopversie van Photoshop kent iedereen, maar vaak wil je gewoon snel iets retoucheren op je smartphone. Dan komt deze mobiele foto-app handig van pas. Je kunt heel snel rode ogen verwijderen en beelden bijsnijden. Ook zijn er tal van randen en kaders die je aan je foto’s kunt toevoegen. 
 

3. De meest artistieke: Prisma
 

Met de Prisma-app kun je je foto in een handomdraai omtoveren tot een kunstwerk in de stijl van een (bekende) kunstenaar. Erg realistisch is het allemaal niet, maar wel leuk om eens na te gaan hoe je selfie er bijvoorbeeld à la Mondriaan of Roy Lichtenstein zou uitzien. 
 

4. De meest culinaire: Foodie
 

Kun je nooit beginnen eten voordat je je maaltijd gefotografeerd hebt? Dan is Foodie dé app voor jou. Foodie beschikt over een aantal filters die speciaal ontwikkeld zijn voor voedselfotografie


5. De meest literaire: Postepic 
 

Wie graag leest en houdt van inspirerende quotes, kan zijn voordeel doen met Postepic. Met deze foto-app kun je een fragment uit een boek fotograferen, waarna de tekst herkend wordt en je hem kunt opmaken en voorzien van een achtergrond. Bewaren als afbeelding en klaar is jouw tegelwijsheid! 

Zit je met vragen over digitale fotografie en fotobewerking? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags:  foto editor app, foto app android, foto app iphone, fotografie apps, fotofilter apps 

Categorie: Tips & Tricks