Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
kerstversiering

Kerstversiering met je eigen foto's: het kán!

Ben jij dol op Kerstmis en alles wat daarbij hoort? Dan kijk je waarschijnlijk al uit naar het moment dat je je kerstboom gaat versieren. Maar lijkt het je geen leuk idee om dit jaar je eigen, gepersonaliseerde kerstversiering in die boom te hangen? Lees dan snel verder. 

Gepersonaliseerde kerstversiering
 

Kerstversiering heb je in tal van stijlen, van heel traditioneel tot modern of met een leuke twist. Wie graag knutselt, kan eventueel ook zijn eigen piek, slingers of ballen maken. Maar er is nog een andere mogelijkheid om je kerstversiering een persoonlijk tintje te geven: professionele kerstversiering met jouw zelfgemaakte foto op. Klinkt leuk? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.  

 

Onze kerstproducten op een rijtje ​


Bij Grobet kun je terecht voor vier verschillende fotoproducten in de kerstsfeer: 

  • Gepersonaliseerde kerstballen: dé klassieker onder de kerstversiering. Decoreer een transparante bol met zilveren ophangkoord met jouw eigen foto en/of tekst. Handig: de foto kun je achteraf nog verwisselen. Deze gepersonaliseerde kerstbal heeft een doorsnede van 8 centimeter en is verkrijgbaar vanaf € 14,95. 
  • Gepersonaliseerde kerststerren: liever geen bol, maar een ster? Ook dat kan! Net als onze kerstballen is deze kerstster transparant en voorzien van een zilveren ophangkoord. Ook hier is de foto verwisselbaar. Een kerstster meet 11 bij 9,5 centimeter, heeft een printvlak van 5,3 centimeter diameter en is verkrijgbaar vanaf € 14,95. 
  • Magische fotobol met sneeuw: wat is er nostalgischer dan een fotobol die je even moet opschudden, waarna je langzaam sneeuwvlokjes ziet neerdwarrelen? Deze plastic bol gevuld met water en voorzien van jouw eigen foto meet 8,5 bij 9 centimeter en is verkrijgbaar vanaf € 10,90. 
  • Magische fotoblok met sneeuw: heb je liever een platte transparante blok met jouw foto onder de neervallende sneeuw? Voor € 19,95 kan dit winterse gadget met een printvlak van 15,2 op 10,2 centimeter van jou zijn. 


Geen kerstversiering voor jou, maar ben je op zoek naar andere originele fotogeschenken? In onze webshop vind je zeker iets dat je leuk vindt! 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags:  gepersonaliseerde kerstversiering, kerstboom versieren, kerstballen met fotofotobol sneeuw, fotokader sneeuw 

Categorie: Tips & Tricks