Demo en workshop agenda


Zaterdag 15 juni 2019 Canon demodag


10u tot 17u

Kom naar de nieuwe EOS R reeks kijken en vergelijk met de reflexcamera's onder begeleiding van een ervaren Canon expert.

Toegang vrij.

Iedereen welkom!

Zaterdag 22 juni Masterclass Stock Photography


Masterclass Stock Photography

Tony Vingerhoets is een fotograaf die werkt met Canon EOS camera’s en Canon lenzen. Hij heeft een voorkeur voor Canon TS-E tilt-shift lenzen. Vanwege zijn ervaring met deze bijzondere lenzen heeft hij voor Canon Benelux een Masterclass TS-E tilt-shift ontwikkeld die succesvol is op diverse events en bij Canon Pro Dealers. Het afgelopen decennium was hij gevestigd in Beijing, waar hij o.a. heeft gewerkt voor de projectontwikkelaar SOHO China. Daarnaast fotografeert hij voor Shutterstock, Istock, Adobe, Dreamstime en Alamy en geeft ook workshops Travel Photography bij de Vlaamse top travel company Anders dan Anders. Zijn foto’s onderscheiden zich door sterke composities, kleur, contrast, helderheid en scherpte. 

In deze unieke Masterclass Stock Photography behandelt Tony alle ins en outs van de worldwide stock industry zoals Royalty Free, Editorial, Rights Managed images, hot topics, trends, best sellers, editing, key-wording, editorial captions, entitling, submissions, image review, rejections, re-submission, business plan, gear en vele andere aspecten. Met deze input ben je in staat om een carrière te starten als stock shooter & contributor.

Waar: in onze workshopruimte op de Eiermarkt 25 in Antwerpen

Wanneer: zaterdag 22 juni 2019 van 10u tot 15u

Kostprijs: € 100 (Grobet schenkt u een waardebon van € 20 !!)

Inschrijven: stuur een mail naar wim@grobet.be, deze zal u een bevestigingsmail terugsturen. Uw inschrijving is pas volledig na bevestiging én betaling.


Agenda

DatumDemo/workshopKostprijs
15 juniCanon demodag 10u tot 17uNVT
15 juniWorkshop Fuji camera's instellingen met Ioannis Tsouloulis - 10u tot 13u€ 60
15 juniWorkshop Fuji Street Photography met Ioannis Tsouloulis - 14u tot 17u€ 60
22 juniMasterclass Stock Photography met Tony Vingerhoets - 10 tot 15u€ 100