Demo en workshop agenda


Agenda

Datum Demo/workshop Kostprijs
26 oktober Workshop Autofotografie € 150
31oktober Olympus Sneak Preview E-M5 Mark III - 16u tot 18u (inschrijven verplicht via wim@grobet.be) NVT
2 november Workshop Autofotografie € 150
16 november Foto's printen basistechnieken - 10u tot 13u € 60
16 november Foto's printen gevorderden - 14u tot 17u € 60
30 november Sony demodag - 10u tot 17u NVT
30 november Nikon School: creatieve flitsfotografie - 10u tot 13u € 60
30 november Nikon demonamiddag (met oa. de nieuwe Z50) - 14u tot 17u NVT
14 december Tassendag ThinkTank en PeakDesign NVT
21 december Sony demodag - 10u tot 17u NVT
21 december Fujifilm demodag - 10u tot 17u NVT

 


Sneak Preview Olympus E-M5 Mark III


31 oktober 2019 van 16u tot 18u

Kom als eerste de nieuwe Olympus E-M5 Mark III ontdekken op donderdag 31 oktober van 16u tot 18u.

Programma:

  • 16.00u: Welkomst met hapje en drankje
  • 16.10u: Presentatie van de E-M5 Mark III door de Olympus specialist
  • 17.00u: Touch & Feel en vragen

Deelname: Inschrijven (verplicht, de plaatsen zijn beperkt!) via wim@grobet.be. Hij zal u antwoorden en uw deelname bevestigen.


Zaterdag 26/10 en 2/11 Workshop Auto Fotografie


SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY EN FOTO GROBET

 

Na het succes van vorige editie slaat Autofans terug de handen in elkaar met Sony. Een kans die je niet mag missen als fotograaf!

Autofotografie, het is letterlijk een vak apart. Want auto's op de gevoelige plaat zetten, het vergt een bepaalde finesse. Niet enkel het zoeken van juiste hoeken of accenten van de auto zijn belangrijk, het geheel moet mooi staan in de omgeving. Waar moet je juist op letten en wat zijn de hoeken die je moet hanteren voor autofotografie? Maar evengoed; met welke set-up haal ik het onderste uit de autofotografiekan?

Autofans biedt samen met Sony Benelux en Foto Grobet beginnende en enthousiaste fotografen de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van autofotografie onder begeleiding van een Sony ambassadeur en beroepsfotografen Ben Kwanten en Glenn Huyben.


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want vorige workshop was uitverkocht.


Tijdens de workshop krijg je toegang tot cameramateriaal van Sony en zal je deelnemen aan een theorie-, praktijk en nabewerkingssessie. Autofans zorgt voor de flitsende auto op een al even flitsende locatie om je zintuigen te prikkelen.

DE INFO

De workshop zal doorgaan op zaterdag 26 oktober 2019 en zaterdag 02 november 2019 van 09 u tot 15u aan de Motorvliegclub in Brasschaat. Autofans, Sony Benelux en Foto Grobet voorzien een broodjeslunch inclusief drankInschrijven voor één van de twee data kan je hieronder en kost 150 euro per persoon (BTW inclusief). Elke deelnemer krijgt tevens een voucher van 100 euro voor de aankoop van Sony cameramateriaal bij FOTO GROBET.


Zaterdag 30 november 2019 Creatieve Flitsfotografie


10u tot 13u

Het gebruik van een flits schrikt sommige fotografen af. Toch is fotograferen met een flits helemaal niet zo moeilijk. In veel situaties is het een onmisbare tool om mooie, juist belichte beelden te maken. Je kan flitslicht gebruiken om een schaduw te verzachten, een onderwerp te isoleren en er de aandacht op te vestigen of om beweging te 'bevriezen'. En natuurlijk is het gebruik van een flits in de studio onontbeerlijk.
In deze Nikon opleiding leren we jou de basis van creatieve flitsfotografie aan, zowel de theorie als de praktijk. Je mag er zeker van zijn, na deze opleiding zal je meteen aan de slag willen.

 

  • Waar: in onze workshopruimte op de Eiermarkt 25 in Antwerpen
  • Wanneer: Zaterdag 30 november 2019 van 10u tot 13u
  • Kostprijs: € 60 (Grobet schenkt u een waardebon van € 20 !!)
  • Inschrijven: stuur een mail naar wim@grobet.be, deze zal u een bevestigingsmail terugsturen. Uw inschrijving is pas volledig na bevestiging én betaling.
flitsfotografie