Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
onderwatercamera

De ideale onderwatercamera voor een zwem- en duikvakantie

Heb je een vakantie vol waterplezier in het vooruitzicht? Dan wil je al die mooie momenten natuurlijk graag op beeld vastleggen. Wanneer je gaat duiken, is het namelijk fantastisch om achteraf de prachtige onderwaternatuur te kunnen herbekijken. Neem daarom een onderwatercamera mee op vakantie. Onze tips helpen je bij je keuze van het meest geschikte toestel. 

Maak prachtige onderwaterfoto’s
 

Tijdens een duikvakantie is een onderwatercamera geen overbodige luxe. Zo kun je tijdens de duiksessies foto’s en filmpjes maken van de adembenemende fauna en flora op de zeebodem. Op die manier kun je niet alleen zelf nagenieten van de mooie onderwaternatuur, maar ook je vrienden en familie even meenemen op je duikavonturen. 

Je moet natuurlijk wel een kwaliteitsvol toestel hebben dat tot op verschillende meters onder water volledig waterdicht blijft. Ook kies je het best een toestel dat bestand is tegen extreme omstandigheden. Ga daarom voor een robuuste ‘action cam’ die temperaturen tot min 10 graden aankan. 

Lees ook: 4 nuttige tips voor onderwaterfotografie 
 

Neem foto’s in volle actie
 

Een onderwatercamera komt ook goed van pas bij het zwembad of op het strand. Neem zeker wat foto’s terwijl je in het zwembad duikt of de zee ingaat. Dat levert ongetwijfeld toffe en originele beelden op met je vrienden en familie. 

Lees ook: Zo vermijd je bewegingsonscherpte bij actiefoto's
 

Een geschikte onderwatercamera kiezen

 

Er zijn tegenwoordig heel wat onderwatercamera’s op de markt, van uitstekende merken zoals Nikon, Olympus, Panasonic en Ricoh. Kun je maar niet kiezen? Bedenk eerst voor welke soort vakantie je je onderwatercamera zult gebruiken. Aan een waterdichte camera voor je duikvakantie wil je misschien meer uitgeven dan aan een model voor je zwemvakantie? Denk bij het bepalen van je budget vast ook goed na over de functionaliteiten die je camera zeker moet hebben. Hoeveel pixels moet het toestel aankunnen? Hoe sterk wil je kunnen inzoomen? Die elementen maken je keuze al een stuk gemakkelijker.

Wil je graag een onderwatercamera kopen? Ontdek ons aanbod en bestel je camera online. Wil je graag eerst advies? Neem gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar.


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: fotograferen, fotografie, onderwaterfotografie, onderwatercamera

Categorie: Tips & tricks