vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
onderwatercamera

De ideale onderwatercamera voor een zwem- en duikvakantie

Heb je een vakantie vol waterplezier in het vooruitzicht? Dan wil je al die mooie momenten natuurlijk graag op beeld vastleggen. Wanneer je gaat duiken, is het namelijk fantastisch om achteraf de prachtige onderwaternatuur nog eens te herbekijken. Neem daarom een onderwatercamera mee op vakantie. Onze tips helpen je bij je keuze.

Maak prachtige onderwaterfoto’s

 

Staat er een duikvakantie op de planning? Dan is een onderwatercamera geen overbodige luxe. Zo kun je tijdens de duiksessies foto’s trekken en filmpjes maken van de adembenemende fauna en flora op de zeebodem. Op die manier kun je achteraf niet alleen zelf nog nagenieten van de mooie onderwaternatuur, je kunt ook je vrienden en familie even meenemen op je onderwateravonturen. Je moet natuurlijk wel over een kwaliteitsvol toestel beschikken dat volledig waterdicht is tot op verschillende meters onder water. Je kiest daarom het best voor een waterdichte en robuuste ‘action cam’ die geschikt is voor temperaturen tot -10 graden. Zo is de camera bestand tegen onderwateractiviteiten en extreme omstandigheden. Die camera’s zijn dan ook ideaal tijdens je verkenning onder water.

Neem foto’s in volle actie

 

Een onderwatercamera is ook ideaal bij een zwembad- of strandvakantie. Zo kun je foto’s nemen terwijl je je in het zwembad of de zee bevindt. Dat levert ongetwijfeld toffe en originele beelden op met je vrienden en familie.

Een geschikte onderwatercamera

 

Er zijn tegenwoordig heel wat onderwatercamera’s op de markt. Merken zoals Fujifilm, Olympus, Nikon en Canon hebben namelijk dergelijke modellen in de aanbieding. Daardoor is het niet gemakkelijk om snel een keuze te maken. Bepaal daarom eerst voor welke soort vakantie je een onderwatercamera nodig hebt. Aan een waterdichte camera voor je duikvakantie zal je waarschijnlijk meer geld willen uitgeven dan aan een model voor je zwemvakantie. Stel dus ook een budget vast en kies daarbij welke functionaliteiten het model moet hebben. Hoeveel pixels moet het toestel bevatten? Hoeveel wil je kunnen inzoomen? Die elementen maken je keuze al een stuk gemakkelijker.

Wil je graag een onderwatercamera kopen? Ontdek ons aanbod en bestel je camera online.

Foto door: Tanguy Sauvin


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: belichting, fotograferen, fotografie, productfotografie, sluitertijd, webshop

Categorie: Tips & tricks