vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
posters afdrukken

Hoe posters afdrukken met een persoonlijke toets?

Ben je net terug van vakantie, heb je een bruiloft achter de rug of een tuin- of communiefeest? Dan heb je waarschijnlijk een heleboel foto’s genomen. Om die leuke of emotionele momenten terug tot leven te wekken, kun je de foto’s laten afdrukken. Posters (met foto’s van je kinderen of met het gezin) zijn ideaal om je muur te verfraaien en elke dag van te genieten.

Maak herinneringen tastbaar
 

In plaats van je foto’s te laten verkommeren op je camera of pc en ze nooit meer te bekijken, kun je de herinnering aan kostbare momenten tastbaar maken. Sommige mensen kiezen ervoor om de foto’s op gewoon formaat af te drukken, maar je kunt het ook groter zien en voor posters met een persoonlijke toets gaan. Op die manier heb je een mooi aandenken aan de verjaardag of het communiefeest van je zoon of dochter, of wordt die vakantiefoto van het gezin een blijvend souvenir.
 

Posters afdrukken in verschillende formaten
 

Posters afdrukken biedt heel wat mogelijkheden. Om te beginnen kun je kiezen uit meerdere formaten. Het grootste formaat is 110 x 165 cm en het kleinste 20 x 20 cm. Voor de afwerking kies je tussen mat of glanzend en met of zonder rand. Hou je van een karakteristieke en strakke uitstraling? Ga dan voor een zwart-witposter. Ben je fan van frivoliteit? Dan is kleurendruk je op het lijf geschreven.
 

Posters online bestellen
 

Bij Grobet kun je posters online bestellen. De werkwijze is eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Je stuurt je foto’s online door via je computer, Facebook of Instagram. Je kiest het formaat en de afwerking en drukt op bevestigen. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we ermee aan de slag. Binnen de kortste keren worden je posters op het adres van je keuze geleverd.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags:  posters afdrukkenwebshop

Categorie: Tips & tricks