vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
foto's afdrukken

Foto’s laten afdrukken: laat je creativiteit de vrije loop

Ben je terug van vakantie en heb je een heleboel foto’s genomen? Of heb je net een bruiloft of een communiefeest achter de rug en staat je digitale camera vol met prachtige foto’s? Dan is het tijd om ze tot leven te wekken. Foto’s laten afdrukken kun je op verschillende manieren doen. We zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Foto’s laten afdrukken: van retro prints tot magneetfoto’s
 

Je kunt je foto’s laten afdrukken op klassiek fotopapier, maar daarnaast zijn er nog een aantal opties waarmee je creatief uit de hoek kunt komen:

  • zwart-witfoto’s
  • retro fotoprints (zoals een print van een instant camera)
  • magneetfoto’s
  • panoramafoto’s: mat, glans, en met of zonder rand
     

Wanddecoratie
 

Een mooie foto van je kinderen, een memorabele vakantiefoto of een gezinsportret: sommige foto’s zijn uitermate geschikt om dienst te doen als wanddecoratie. Ze geven je interieur een instant persoonlijke toets. Je kunt je foto’s laten afdrukkenop verschillende materialen: forex (een gelamineerde poster op een sterke PVC plaat), doek (een heel decoratieve oplossing), aluminium (om je wandfoto’s thuis een echte upgrade te geven) of plexi (modern en hedendaags).
 

Posters met een persoonlijke toets
 

Je foto op groot formaat tegen de muur in de woonkamer of in je slaapkamer? Een gepersonaliseerde poster is uniek en krikt de uitstraling van een ruimte meteen op.

Wil je je terras, tuin of balkon opfleuren? Dan kun je een persoonlijke foto laten afdrukken op een zeildoek. Die is bestand tegen weer en wind en verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt kiezen tussen een uitvoering met of zonder frame.
 

Kalenders en agenda’s
 

Kalenders en agenda’s worden nog altijd veelvuldig gebruikt en komen altijd van pas. Met mooie en originele foto’s kun je ze personaliseren. Op die manier zie je telkens je kroost, moeder, vader of partner wanneer je een afspraak inplant.


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: belichting, fotograferen, fotografie, productfotografie, sluitertijd, webshop

Categorie: Tips & tricks