vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Samyang 85mm F1.4 MK2 Nikon F (FX)

SAMYANG | Product code FLE101.001090 | 8809298886325 Levering 2-3 Werkdagen
439,99

De nieuwe Samyang MF 85mm F1.4 MK2 vertegenwoordigt de evolutie van een zeer gekoesterd lensontwerp, welke door fotografen geliefd is vanwege de prachtige bokeh. ...

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld vandaag verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

De nieuwe Samyang MF 85mm F1.4 MK2 vertegenwoordigt de evolutie van een zeer gekoesterd lensontwerp, welke door fotografen geliefd is vanwege de prachtige bokeh. De nieuwe MF 85mm F1.4 Mk2 is ideaal voor het vastleggen van portretten en foto's van de hoogste kwaliteit met zijn levendige kleurweergave en vloeiende achtergrondonscherpte / bokeh. Hierdoor is het mogelijk om het hoofdonderwerp geheel los te maken van de achtergrond, zodat het alle aandacht krijgt.

Specificaties

De Samyang MF 85mm F1.4 MK2 is voorzien van een ontklikbaar diafragma dat een traploze fijnafstelling tussen F-stops mogelijk maakt. Door de zilveren ring van 'Click' naar 'Free' te draaien, kun je het diafragma soepel en precies instellen, zodat precies de juiste hoeveelheid licht wordt vastgelegd. Dit is ideaal voor tijdens het filmen, omdat er dan geen haperingen in het beeld zichtbaar zijn bij het aanpassen van het diafragma. Rondom de bajonetaansluiting bevinden zich afdichtingen tegen weersinvloeden om zo het binnendringen van vocht en/of regendruppels te voorkomen. Deze functie biedt een extra beschermingslaag bij het fotograferen in de natuur onder slechte weersomstandigheden.