vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Samyang 14mm F2.8 MK2 Nikon F (FX)

SAMYANG | Product code FLE102.001123 | 8809298886387 Levering 2-3 Werkdagen
499,99

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 is een ultra-groothoek en handmatig scherp te stellen objectief met een uitstekende scherpte van hoek tot hoek, zelfs bij het maximale ...

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld vandaag verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 is een ultra-groothoek en handmatig scherp te stellen objectief met een uitstekende scherpte van hoek tot hoek, zelfs bij het maximale diafragma van F/2.8. De 115,7° beeldhoek is ideaal voor het fotograferen van landschappen, interieurs, astrofotografie, etc. De ingebouwde zonnekap blokkeert op effectieve manier ongewenst licht, zodat u iedere fotografische situatie vast kunt leggen.

Specificaties

De Samyang MF 14mm F2.8 MK2 heeft twee compleet nieuwe functies: "Focus Lock" & "De-click". Nu kunt u de scherpstelring op een specifiek punt vergrendelen, wat de precisie en herhaalbaarheid sterk verbeterd, vooral handig bij het filmen, astrofotografie en time-lapse shots. De “ontklikte” diafragma-mogelijkheid maakt een traploze fijnafstelling van het diafragma mogelijk. Door de zilveren ring van 'Click' naar 'Free' te draaien, kun je het diafragma soepel en precies instellen, zodat de juiste hoeveelheid licht wordt vastgelegd. Dit is ideaal voor het filmen, omdat er dan geen haperingen in het beeld zichtbaar zijn bij het aanpassen van het diafragma.

Wat betreft de bokeh-prestaties helpen de 9 ronde diafragmabladen bij het bereiken van een uitstekende zachte en vloeiende onscherpe achtergrond. De 9 bladen zorgen ook voor duidelijke zonnester wanneer het diafragma wordt gesloten.

Rondom de bajonetaansluiting bevinden zich afdichtingen tegen weersinvloeden om zo het binnendringen van vocht en/of regendruppels te voorkomen. Deze functie biedt een extra beschermingslaag bij het fotograferen in de natuur onder slechte weersomstandigheden.