Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Polaroid I-2 Instant Camera

Polaroid | Product code FCA078.001104 | 9120096774034 Levering 2-3 Werkdagen
699,95

Polaroid's eerste analoge instantcamera met ingebouwde handmatige bediening, de I-2, is ontworpen voor creatief experimenteren en vrij spelen door fotografen van ...

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld Vandaag verzonden
  • Zeer ruim Assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

Polaroid's eerste analoge instantcamera met ingebouwde handmatige bediening, de I-2, is ontworpen voor creatief experimenteren en vrij spelen door fotografen van alle ervaringsniveaus. Met een 98 mm f/8-lens voor het produceren van prachtige bokeh-effecten, zes opnamemodi, waaronder volledig handmatige en meervoudige belichting, een zoeker met een geïntegreerde weergave van de camera-instellingen, een flitssynchronisatiepoort voor het synchroniseren van externe flitsers en compatibiliteit met i-Type, 600 en SX-70 Polaroid-films is de I-2 een serieus hulpmiddel voor het maken van unieke beelden.

Eindelijk ingebouwde handmatige bediening

Lang in het bereik van artiesten, onafhankelijke knutselaars en aftermarket-retailers, is de ingebouwde handmatige bediening eindelijk gearriveerd in een officiële polaroidcamera. De mogelijkheid om licht te controleren is de basis van het vakmanschap van de fotograaf en de I-2 camera is ontworpen om die controle te bieden met selecteerbare sluitertijden tussen 1/250 en 30 seconden en diafragma's tussen f/8 en f/64. Er is ook een Bulb-modus beschikbaar voor belichtingen langer dan 30 seconden. Deze precisie opent de deur naar bokeh-effecten, selectieve verlichtingstechnieken, bewegingsonscherpte en meer.
Naast de volledig handmatige modus beschikt de camera ook over een volledig automatische modus, diafragma- en sluiterprioriteitmodi, een zelfontspanner en een meervoudige belichtingsmodus, waarmee twee tot vier opnamen op één stuk polaroidfilm kunnen worden gestapeld. . De zes modi zorgen ervoor dat de fotograaf alle creatieve mogelijkheden van analoge fotografie binnen handbereik heeft.

De instellingen van de camera en de lichtmeterwaarden zijn te zien op zowel de externe AMOLED- als de in de zoeker geïntegreerde displays. Om de belichting in te stellen, maakt de camera gebruik van een centrumgericht meetsysteem met één zone dat 60% van het gezichtsveld van de optische zoeker bestrijkt. Dit kan vervolgens twee stops in beide richtingen worden aangepast in stappen van 1/3 met behulp van de EV-schakelaar aan de onderkant van de lens. Er kan meer licht worden toegevoegd met de ingebouwde flitser van de camera, en de 2,5 mm externe flitssynchronisatiepoort ontgrendelt het onbeperkte creatieve verlichtingspotentieel van externe flitsers.

Polaroid's scherpste lens ooit

De I-2 is voorzien van Polaroid's meest geavanceerde lenssysteem tot nu toe, een continu autofocussysteem met 3 lenzen dat een LiDAR-bereiksensor gebruikt om een onderwerp te vergrendelen en de scherpste resultaten tot nu toe te leveren. Het autofocusframe in het midden van de zoeker, aangedreven door een stappenmotor, bepaalt en geeft de afstand van het brandpuntsvlak tot het onderwerp weer, die samen met de belichting kan worden vergrendeld door de ontspanknop half in te drukken. De 98 mm, f/8 lens heeft een antireflecterende coating die schitteringen en spookbeelden vermindert, terwijl de brandpuntsafstand en het maximale diafragma samen zorgen voor meer scherptediepte, waardoor hoogwaardige bokeh-effecten worden geproduceerd en de portretmogelijkheden van de camera worden benadrukt. De lens beschikt ook over een ingebouwde 49 mm filterschroefdraadbevestiging voor het aanbrengen van opschroefbare lensfilters, nog een primeur voor polaroidcamera's.

 

Inhoud

  • Polaroid I-2 Instant Camera (Black)
  • Lens Cap
  • Camera Pouch
  • USB-C Charging Cable (4')
  • Hand Strap

 

Specificaties

  • Ingebouwde handmatige analoge instantcamera
  • Werkt met i-Type-, 600- en SX-70-film
  • Elegante en robuuste aluminiumlegering
  • Continu autofocussysteem met 3 lenzen
  • LiDAR-bereikmeter voor focusafstand
  • 98 mm f/8 lens voor bokeh-effecten
  • Grote zoeker met geïntegreerd display
  • Ingebouwde 49 mm lensfilterdraad
  • Ingebouwde flitser met externe synchronisatie van 2,5 mm
  • Bluetooth-bediening met Polaroid-app

 

Uitgebreide mogelijkheden in de Polaroid-app

Door de I-2 met de Polaroid-app te gebruiken, kunt u onder de motorkap kruipen en de volledige mogelijkheden van de camera benutten. Alle handmatige bedieningselementen van de camera zijn zichtbaar en beheersbaar via de app, die ook kan fungeren als sluitertrigger. De app maakt de zelfontspanner ook beschikbaar voor alle modi en opent de modus voor dubbele belichting voor volledig handmatige bediening. De app, die via Bluetooth verbinding maakt met de camera, maakt ook firmware-updates mogelijk.

Body Design en connectiviteit

Ontworpen voor experimenten
De slanke zwarte vorm van de I-2 brengt de geschiedenis van het polaroidcamera-ontwerp in evenwicht met de geavanceerde functionaliteit van de nieuwe camera, waarbij specifiek de schouderomvang wordt verkleind om plaats te bieden aan de verbeterde lens. De nieuwe optische zoeker is groter en helderder dan ooit en levert tegelijkertijd alle relevante belichtingsinformatie. Met een gewicht van iets minder dan 20 oz heeft de constructie van roestvrij staal en aluminiumlegering een gewicht zonder zwaar te zijn, en de optionele schouderholster, schouderriem en draagtas van veganistisch leer zijn allemaal bruikbare merkaccessoires voor op reis of voor dagelijks gebruik. De hoogwaardige constructie, bediening en opname-ervaring van de camera accentueren de toewijding van Polaroid aan het creëren van hoogwaardige resultaten

Extra Functies

  • Achterwaarts compatibel met Polaroid 600- en SX-70-filmvoorraden, naast de hedendaagse i-Type-film
  • Aangedreven door een interne lithium-ionbatterij, oplaadbaar via de meegeleverde 1,2 meter lange USB-C-kabel
  • Inclusief handriem voor dagelijks gebruik en snelle opnametoegang
  • De I-2 is voorzien van een standaard 1/4-20 statiefbevestiging, essentieel voor functies bij weinig licht en lange belichtingstijden

Gerelateerde producten