NIKON | Product code FCA073.001161 | 4960759905772 Levering 2-3 Werkdagen
3.399,-

Laat niets je in de weg staan bij de compromisloze realisatie van je visie. Van de kleine details die grote verhalen vertellen tot uitgestrekte uitzichten die worden weergegeven met uitgebreide details. Van complexe portretten tot cinematische actie. Creëer zoals je wilt in de wetenschap dat je elk detail ziet en alles wat je ziet vastlegt.

 • Dual EXPEED – Met twee processors heeft deze camera bijvoorbeeld een supersnelle AF en betere beeldverwerking.
 • 2x cardslots voor backup– CFexpress/XQD & UHS-II SD/SDXC
 • Vernieuwde AF and tracking mogelijkheden – 10 BPS , Eye/Animal AF in foto én bovendien ook in video
 • Hogere frame rates – inclusief flits ondersteuning bij snelle CH+ opnames
 • Grotere buffer – haal meer uit je burst
 • USB-C hot charging tijdens fotograferen – nooit meer een lege accu
 • Nieuwe verbeterde accu - energiezuinig voor nog meer opnamen 
 • 4K/60P video
 • Optionele battery grip met verticale bediening– pro-level handling met lange lenzen

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
 • Voor 12 uur besteld vandaag verzonden
 • Zeer ruim assortiment
 • Grote voorraad
 • Service en vakmanschap!

Gerelateerde producten


’S WERELDS GROOTSTE VATTING: DE Z-MOUNT VATTING
Een grotere vatting betekent nog meer licht en meer licht betekent nog hogere kwaliteit beelden. De grote Z-vatting en full-frame sensor van 45,7 MP maken heldere, gedetailleerde beelden over het ultragrote ISO-bereik mogelijk. Profiteer van een groter nog dynamisch bereik en stel scherp met absolute trefzekerheid zelfs wanneer je fotografeert bij extreem weinig licht.
Je zult versteld staan van de cinematische scherptediepte die je kunt bereiken met het brede assortiment compacte en snelle autofocus NIKKOR Z-objectieven.

nikon z mount

DUAL EXPEED, TWEEMAAL ZO KRACHTIG
Met twee processors is deze camera supersnel. De kracht van deze camera is verdubbeld of je het nu hebt over autofocus (AF), beeldverwerking of de buffercapaciteit.  
Dankzij de snellere krachtige buffer kun je tot 200 JPEG-bestanden of 77 12-bits ongecomprimeerde RAW-beelden in één serieopname maken. Door de hoge verversingsfrequentie van elektronische zoeker met 3.690.000 beeldpunten hoef je geen moment te missen.  De twee EXPEED-engines zorgen voor bliksemsnelle schrijfsnelheden.

nikon dual expeed

 

ZOVEEL SNELLER
Het ultrabrede hybride AF-systeem met 493 scherpstelpunten biedt een nauwkeurige scherpstelling op het onderwerp. Je kunt met maximaal 10 bps fotograferen bij volledige resolutie en met volledige autofocus en automatische belichting. Mis geen moment. 
Stel scherp met absolute standvastigheid. Oogdetectie AF volgt de ogen van mensen. Dierdetectie AF doet hetzelfde voor katten en honden. Stel betrouwbaar scherp op de ogen van je onderwerp wanneer je foto's maakt en zelfs wanneer je video opneemt.
De camera keert terug naar het geselecteerde scherpstelpunt wanneer deze vanuit stand-by weer wordt geactiveerd. Zelfs kleine onderwerpen kunnen nauwkeurig worden gevolgd. Je kunt de AF-tracking in- en uitschakelen via de ontspanknop of de functie toewijzen aan een Fn-knop op de camera of objectief.

nikon-style-image

PRACHTIG DYNAMISCH BEREIK
Texturen, patronen en kleuren. De Z 7II biedt een ongelooflijk dynamisch bereik en detailweergave, zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden. Toongradaties zijn uitzonderlijk vloeiend en huidtinten worden met een verbluffende nauwkeurigheid gereproduceerd. Dankzij de mogelijkheid om video op te nemen met een maximale resolutie van 4K/60p kun je dynamische scènes met betoverende details in beeld brengen.

nikon-style-image-2

ROBUUST EN LICHT
Met een body van een supersterke, lichtgewicht magnesiumlegering is deze camera gemakkelijk mee te nemen en robuust genoeg om bestand te zijn tegen elke locatie en omstandigheden. De geavanceerde weerbestendige afdichting is ontleend aan professionele D-SLR's van Nikon en is volledig afgedicht tegen stof, vuil en vocht.

nikon sealing