vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Leveringen


Levering.
De goederen welke op deze site verkocht worden, kunnen worden geleverd aan een Belgisch, Nederlands of Luxemburgs adres. U kan een specifiek leveradres bij de bestelling opgeven.

Volgende leverwijzen kunnen gehanteerd worden :
- bestellingen voor 12h geplaats op een werkdag vertrekken nog dezelfde dag met TNT express en worden meestal binnen de 48h later geleverd, onder voorbehoud van voorradig zijn van hetgeen besteld is.

- goederen die onjuist geleverd worden, worden terugbetaald en op onze kosten terug opgehaald.

- Grobet draagt het risico van beschadiging en verlies der artikelen totdat deze aan de consument geleverd zijn. Nadat het geleverde door de consument in ontvangst is genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de consument over.

- Indien u bij uw bestelling de keuze 'afhalen in de winkel' maakt worden er geen extra kosten aangerekend en wordt u verwittigd zodra de producten beschikbaar zijn.

Verzendkosten.
Verzendkost in Belgie: 9,90 euro incl BTW.
Verzendkosten in België vanaf aankoop twv. € 125,00 of meer:    5,00 euro incl. BTW
Bijkomende kost voor levering tegen rembours in Belgie: 12,10 euro incl. BTW
Verzendkosten Nederland en Luxemburg: 15,00 euro incl. BTW (normale paketten), 30,00 euro incl. BTW (grote pakketten, bv. grote printers)
Verzendkosten voor volumeproducten (o.a. grote printers):  30 euro incl. BTW
Verzendkosten worden jaarlijks aangepast aan de gangbare transport-tarieven. 
Voor producten boven €250,- worden meestal geen verzendkosten in rekening gebracht.

Teruggaverecht.
De gebruiker heeft het recht om het door hem bestelde binnen een termijn van 14 werkdagen terug te bezorgen. De termijn van 14 werkdagen begint te lopen de dag na deze waarop de bestelling werd afgeleverd aan de gebruiker of de ontvanger. Terugzending van het ongewenste artikel dient te gebeuren op kosten van de gebruiker en na ontvangst door hem van een door ons uitgeschreven teruggavebon. Het teruggestuurde materiaal dient in de oorspronkelijke verpakking te zijn, vergezeld van de rekening en de teruggavebon en zowel materiaal als verpakking dienen ongeschonden te zijn. Het materiaal mag geen gebruikssporen dragen. Software dient verzegeld te zijn. Alleen COMPLETE producten zonder gebruikssporen en in originele verpakking en/of in verzegelde toestand worden geaccepteerd en zullen aan de gebruiker terugbetaald worden. Een teruggavebon kan aangevraagd worden via de site. Enkel dan kan een retourzending geregeld worden.