vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Leveringen


Levering.
De goederen welke op deze site verkocht worden, kunnen worden geleverd aan een Belgisch, Nederlands of Luxemburgs adres. U kan een specifiek leveradres bij de bestelling opgeven.

Volgende leverwijzen kunnen gehanteerd worden :
- bestellingen voor 12h geplaats op een werkdag vertrekken nog dezelfde dag met FedEx en worden meestal binnen de 48h later geleverd, onder voorbehoud van voorradig zijn van hetgeen besteld is.

- goederen die onjuist geleverd worden, worden terugbetaald en op onze kosten terug opgehaald.

- Grobet draagt het risico van beschadiging en verlies der artikelen totdat deze aan de consument geleverd zijn. Nadat het geleverde door de consument in ontvangst is genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de consument over.

- Indien u bij uw bestelling de keuze 'afhalen in de winkel' maakt worden er geen extra kosten aangerekend en wordt u verwittigd zodra de producten beschikbaar zijn.

Verzendkosten (alleen geldig voor bestelling op deze website):
Verzendkosten in Belgie: onder € 50: 8,95 euro incl BTW.
Verzendkosten in België vanaf aankoop twv. € 50,00 tot € 150: 3,95 euro incl. BTW
Verzendkosten in België vanaf aankoop twv € 150 of meer: gratis

Verzendkosten Nederland en Luxemburg: 15,00 euro incl. BTW (normale pakketten), 30,00 euro incl. BTW (grote pakketten, bv. grote printers)

Verzendkosten voor volumeproducten (o.a. grote printers):  30 euro incl. BTW
Verzendkosten worden jaarlijks aangepast aan de gangbare transport-tarieven.

Bij bestellingen die via mail of per telefoon worden geplaatst is de prijs voor het verzenden steeds €  8,95. (België)

Teruggaverecht.
De gebruiker heeft het recht om het door hem bestelde binnen een termijn van 14 werkdagen terug te bezorgen. De termijn van 14 werkdagen begint te lopen de dag na deze waarop de bestelling werd afgeleverd aan de gebruiker of de ontvanger. Terugzending van het ongewenste artikel dient te gebeuren op kosten van de gebruiker en na ontvangst door hem van een door ons uitgeschreven teruggavebon. Het teruggestuurde materiaal dient in de oorspronkelijke verpakking te zijn, vergezeld van de rekening en de teruggavebon en zowel materiaal als verpakking dienen ongeschonden te zijn. Het materiaal mag geen gebruikssporen dragen. Software dient verzegeld te zijn. Alleen COMPLETE producten zonder gebruikssporen en in originele verpakking en/of in verzegelde toestand worden geaccepteerd en zullen aan de gebruiker terugbetaald worden. Een teruggavebon kan aangevraagd worden via de site. Enkel dan kan een retourzending geregeld worden.