;

Peak Design Travel Backpack 45L Promotie

Actieperiode: 10 mei 2019 tot 15 juli 2019

              ​

1. Nu bij aankoop van een Peak Design Travel Backpack 45L

Een Peak Design Tech Pouch of Wash Pouch t.w.v. € 60,- naar keuze gratis!

2. Vraag je gratis product aan. Je aankoop registreer je hier.

Peak Design Travel Backpack 45L - Black of Sage

De Peak Design Travel Backpack 45L is een veelzijdige, duurzame en mooie reisrugzak die voldoet aan één simpele waarheid: geen twee reizen zijn hetzelfde. Wat je ook meeneemt, waar je ook gaat, hoe lang je er ook bent, de Travel Backpack 45L houdt je spullen briljant georganiseerd, huurlijk toegankelijk en volkomen veilig.

Peak Design Tech Pouch - Black of Sage

De Peak Design Tech Pouch is een briljante, gemakkelijk toegankelijke organizer voor technische artikelen en reisbenodigdheden. Of het nu gaat om het opbergen van kabels, dagelijkse spullen of reisbenodigdheden, de Tech Pouch biedt een ongeëvenaarde organisatie en makkelijke toegang tot je meest essentiële spullen. Origami-stijl zakken zorgen voor een enorme ruimtelijke efficiëntie, zodat je meer spullen in een kleinere ruimte kunt meenemen, terwijl je spullen netjes georganiseerd en gemakkelijk te vinden zijn.

Peak Design Wash Pouch - Black of Sage

De Peak Design Wash Pouch is een uniek en doordacht ontworpen toilettas. Het is één van de meest essentiële reisonderdelen, maar kan ook één van de meest frustrerende zijn. Bij het ontwerpen van de Wash Pouch is er gestreef naar een perfecte balans tussen elegante eenvoud en doordachte functionaliteit. Zet je Wash Pouch rechtop op de wastafel of hang hem aan de speciale opberghaak, waardoor je altijd volledig zicht en toegang tot je toiletartikelen hebt. Een verzameling van interne TPU-gecoate nylon 'mesh' zakken, samen met een magnetisch verzegelde tandenborstel ruimte, externe scheermes vak en interne rits, houden al je items georganiseerd en schoon. Alle vakken zijn gemakkelijk binnenstebuiten te keren voor een snelle reiniging.

1% procent voor de planeet.

Peak Design streeft ernaar een verantwoordelijk bedrijf te zijn dat zich houdt aan datgene wat sociaal rechtvaardig en duurzaam is voor het milieu. Ze werken hard om hun impact op het milieu te minimaliseren en de schade te compenseren. Peak Design is eigenlijk nog maar net begonnen aan deze reis, maar is enthousiast om grote stappen te zetten. Daarom ondersteunen zij onder andere de 'Onepercentfortheplanet'-organisatie. Jaarlijks doneren ze 1% van hun omzet aan non-profit milieuorganisaties. Peak Design beschouwt dit als een belasting die ze zelf heffen om de verspilling die ze veroorzaken te compenseren.