vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
smartphonehoesje

Zelf smartphonehoesjes maken: een beknopte handleiding

De kans is groot dat jij, als man of vrouw van de wereld, je smartphone altijd op zak hebt. Zou het dan niet leuk zijn om, telkens als je je telefoon erbij neemt, herinnerd te worden aan een bijzonder moment uit je leven? Dat kan met een gepersonaliseerd smartphonehoesje. Een foto van je kinderen, een knettergek kiekje met vrienden of een idyllische vakantiefoto: je kunt ze allemaal tot leven wekken op het beschermhoesje van je gsm.

Mooie herinneringen altijd bij de hand
 

Natuurlijk, je kunt mooie afdrukken van je foto’s laten maken. Maar een foto-album heb je meestal niet op zak. Dankzij een gepersonaliseerde smartphonecase wek je de herinneringen aan een mooie gebeurtenis tot leven én draag je ze altijd bij jou. Op die manier houd je je foto’s levendig en laat je ze niet verkommeren op je laptop of in je kast.

Ben je iemand die van kleding en accessoires verandert naargelang je humeur? Waarom laat je dan niet een paar verschillende smartphonehoesjes maken. Zo heb je elke dag een passend beeld op de achterkant van je gsm!


Selecteer een smartphonewaardige foto


Hoe ga je nu te werk om een gepersonaliseerd smartphonehoesje te maken? Dat is werkelijk kinderspel. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikte foto selecteren die op een smartphonehoesje past. Dat kan een foto zijn die je zelf genomen hebt, maar dat hoeft niet per se. Ook een logo of een tekst is mogelijk. Hoe dan ook zijn er mogelijkheden te over!

Je kunt een foto selecteren op je computer, maar je kunt hem ook van je Facebookpagina, Google+- of Instagram-account plukken. De perfecte foto gevonden? Gewoon opladen op onze site en klaar is Kees!


Ook voor tablets


Een bedrukt smartphonehoesje is verkrijgbaar in verschillende formaten en past bij zowat alle modellen: iPhone, Samsung … Wil je de case van je iPad of iPad mini personaliseren? Ook dat kan, want we bedrukken ook hoesjes voor tablets.


Smartphonehoesjes maken: het kan!


Wil je graag zelf smartphonehoesjes ontwerpen? Bekijk snel de mogelijkheden.

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: smartphonehoesje

Categorie: Tips & tricks