vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
babyfoto's

Mis geen moment van je baby’s eerste jaren met de mooiste babyfoto’s

De kleine handjes en voetjes, de schattige oogjes en de guitige lach … een baby vraagt gewoon om gefotografeerd te worden. Neem babyfoto’s voor het geboortekaartje, om in te kaderen of aan de familie tonen. Zo kun je later terugblikken op de eerste levensjaren van je zoon of dochter. Wil je je baby prachtig op beeld zetten? Met het juiste fototoestel en de juiste techniek is dit kinderspel.

Leg speciale momenten vast met het juiste fototoestel
 

Hou je fototoestel altijd dicht bij jou, zodat je op elk moment klaarstaat om je baby te fotograferen of te filmen. Zo liggen alle speciale momenten, zoals de eerste lach, het eerste bad of de eerste stapjes vast op beeld. Die foto’s kun je gebruiken voor het geboortekaartje of het babyalbum, inkaderen of delen met de rest van de familie, zodat ook zij geen enkel mooi moment missen. Ook videobeelden zijn een toffe herinnering.

Om je baby prachtig in beeld te zetten, heb je natuurlijk ook een kwaliteitsvol fototoestel nodig. Wil je tijdens of net na de bevalling foto’s nemen? Dan gebruik je het best geen flits. Zet daarom je fototoestel op een hoge ISO-waarde, zodat je toch kwalitatieve beelden kunt maken. Zorg er daarnaast voor dat je fototoestel een goede zoomfunctie heeft. Op die manier kun je onopgemerkt spontane babyfoto’s nemen. Zet je fototoestel op de portretfunctie. Zo wordt je foto scherpgesteld op je baby’s gezicht en wordt de achtergrond iets minder scherp. Een toestel met veel pixels, een grote zoom om onopgemerkt foto’s te nemen van je baby en een hoge ISO-waarde is dus een must.
 

Tips voor unieke babyfoto’s
 

Babyfoto’s nemen, is niet altijd gemakkelijk. Niet elke baby houdt ervan om te ‘poseren’ voor de foto. Ze beginnen al snel te wenen of vallen zelfs in slaap. Daarom neem je het best foto’s op onverwachte momenten. Neem daarom ook foto’s van op een grotere afstand en zoom in. Zorg daarbij ook voor afleiding. Laat je baby zich amuseren met speelgoed. Zet je op dezelfde hoogte als je baby voor de mooiste foto’s en let erop dat je niet tegen het licht fotografeert.


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: babyfoto's, fotografie

Categorie: Tips & tricks