vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
magneetfoto's

Magneetfoto’s: een leuk aandenken op je koelkast

Wil je je keuken opfleuren met leuke, persoonlijke herinneringen? Dan zijn magneetfoto’s ideaal. Hoe je te werk gaat? Je kiest zelf een foto van je baby, een gezinsportret, een vakantiefoto, een foto van een communiefeest of van je huisdier en je stuurt ze online door. Binnen de kortste keren krijg je het resultaat thuis toegestuurd en kun je je koelkast ermee verfraaien.

Wek je foto’s op een originele manier tot leven
 

Heb je een heleboel mooie foto’s op je laptop staan en vind je het ook zonde om er niets mee te doen? Dankzij magneetfoto’s maak je je herinneringen aan een vakantie, een huwelijk, een verjaardag of een communiefeest tastbaar. Telkens je in de keuken komt en de koelkast binnen je gezichtsveld komt, denk je terug aan die fijne herinnering en verschijnt er spontaan een glimlach op je gezicht!
 

Verschillende formaten en uitvoeringen
 

Magneetfoto’s kun je niet alleen op je koelkast kwijt. Ook elders in huis komen ze tot hun recht. Het enige wat je nodig hebt, is een metalen oppervlak. De foto’s zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten:

  • horizontaal of verticaal
  • matte of glanzende uitvoering
  • jaarkalender (A3- of A4-formaat)

Tip: je kunt ook een collage maken van meerdere foto’s. Handig om bijvoorbeeld een aparte foto van je twee kinderen samen te voegen.
 

Magneetfoto’s online kopen
 

Wil je magneetfoto’s online kopen? Dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Neem snel een kijkje, maak je keuze, stuur je foto’s online door en wij zorgen voor de rest. Daarna eenvoudigweg online betalen en klaar is kees!


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: magneetfotowebshop

Categorie: Tips & tricks