vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
levendige foto's

Foto’s tot leven wekken: dit zijn de mogelijkheden

Je komt terug van vakantie met een goed gevuld geheugenkaartje vol prachtige foto’s. Maar wat doe je met je foto’s zodra je weer in België bent? Sla je ze gewoon op op je computer of tablet? Of maak je er iets moois mee om aan al je vrienden te tonen, of om je woning geweldig mee op te fleuren? Wij overlopen alvast enkele toffe mogelijkheden om je foto’s tot leven te wekken!

Posters en foto op doek
 

Die prachtige foto’s die je van je partner, je kinderen en je droombestemming maakte, verdienen een prominente plaats in je woning. Een knappe foto op posterformaat is ideaal om een kinderslaapkamer op te vrolijken, maar past evengoed aan de wand van een hip interieur. Wil je van je foto een onvervalste blikvanger maken? Laat je foto dan vergroten en afdrukken op canvas. Een foto op doek oogt stijlvol en elegant en voegt, dankzij het fijne textuur van het canvas, iets bijzonders toe aan je interieur. Bovendien komen de kleuren prachtig tot hun recht.

Tip: Geen fan van foto’s op doek? Je kunt je mooiste foto’s ook laten afdrukken op unieke materialen zoals aluminium, zeildoek of plexiglas!
 

Kaarten, collages en kalenders
 

Wil je je leukste momenten graag met anderen delen? Dan bestaan er een heleboel opties om fotogeschenken, wenskaartjes, collages en kalenders te maken met je eigen foto’s. Waarom maak je dit jaar bijvoorbeeld geen unieke kerstkaarten op basis van je vakantiefoto’s, of die ene leuke foto waar jullie allemaal zo schattig opstaan? Mat of glanzend, enkelzijdig gedrukt op fotopapier of recto verso op dik kwaliteitspapier, met je gepersonaliseerde wenskaarten voor eindejaar gooi je sowieso hoge ogen!


De leukste fotoboeken van je reis of huwelijk


De komst van betaalbare digitale fotografie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we fotoalbums maken. Niet langer knippen en plakken: we doen het nu allemaal op de computer. Sneller, efficiënter en vrijer. Jij bepaalt waar de foto’s komen en hoe ze er verschijnen. Maak een prachtig fotoboek van je vakantiefoto’s, of ontwerp een stijlvol fotoalbum met de beelden van je huwelijksfeest.

Op onze website selecteer je het gewenste formaat (keuze te over!), het type papier en de kaft alvorens je aan de slag gaat met je foto’s. Je stelt je fotoalbum simpelweg samen in de browser of download onze praktische, gratis fotosoftware.

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: belichting, fotograferen, fotografie, productfotografie, sluitertijd, webshop

Categorie: Tips & tricks