vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
foto-canvas

Foto’s afdrukken op canvas: dit zijn de mogelijkheden

Je allerbeste beelden verdienen een mooi plekje aan de muur. Je kunt je foto’s als poster laten afdrukken, maar wil je ze nóg beter tot hun recht laten komen, dan kun je ook kiezen voor een print op canvas.

Als een echte meester …


Een foto op canvas komt erg chic over. Logisch, want echt doek roept herinneringen op aan grote meesters uit de schilderkunst zoals Rubens, Picasso, Van Gogh … Gun jouw meest iconische beelden een plaats in dat illustere rijtje door ze af te drukken op canvas. Van verf en penselen hoef je niets af te weten, uiteraard wel van compositieperspectiefscherptedieptebelichting, …


Het materiaal


Canvas of schildersdoek werd oorspronkelijk gemaakt van hennep. Vandaag worden er voor zulke doeken ook heel wat andere natuurlijke en synthetische weefsels gebruikt.

Canvas kan ook voorzien worden van een speciale coating die het geschikt maakt om foto’s op af te drukken. De doeken die Grobet gebruikt voor fotoprints zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en polyester en vertonen de typische structuur van schilderijen. De afdruk van de foto loopt tot over de boord van het canvas, wat voor een fraai diepte-effect zorgt.

Onze doeken zijn gemonteerd op een spieraam in sparrenhout van 2 of 4 centimeter dik. Wil je het canvas wat aanspannen, dan kun je dat makkelijk door de spieën in de hoeken iets dieper te kloppen met een hamertje.


Groot, groter, grootst …


Blijft nog de vraag op welk formaat je jouw foto wil laten afdrukken. Bij Grobet kun je terecht voor zowel vierkante als rechthoekige fotocanvassen. We bieden je maar liefst twintig verschillende formaten aan, variërend van 20 x 20 cm tot 135 x 195 cm. Over het ophangen hoef je je geen zorgen te maken: de wandmontage van onze canvassen is erg eenvoudig


Online een afdruk van je foto op canvas bestellen


Iets voor jou, zo’n foto op canvas? Bestellen kan makkelijk online. Met onze handige wizard creëer je in een mum van tijd het doek dat jij wil!

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: canvas

Categorie: Producten