vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
Ontwerp je eigen hoesje

De leukste tablet of smartphone case maak je zo

Heb je net een nieuwe smartphone of tablet gekocht? Dan heb je ook een case nodig om hem te beschermen tegen krassen of barsten. Met een degelijke tablet of smartphone case hoef je niet ongerust te zijn wanneer je toestel onzacht met de grond kennismaakt. Wist je dat je zo’n case ook van een persoonlijke toets kunt voorzien? We zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Je kinderen altijd in de buurt
 

Als je kinderen hebt, puilt je smartphone waarschijnlijk uit met schattige foto’s van je kroost. In plaats van telkens je foto’s op je toestel te checken, kun je er eentje kiezen en die op je smartphone case laten bedrukken. Op die manier verschijnt er telkens een glimlach op je gezicht wanneer je het toestel bovenhaalt om te sms’en, je mails te checken, te bellen of even op Facebook rond te snuffelen.

Tip: Een mooie gezinsfoto past ook altijd op een tablet of smartphone case.
 

Maak je smartphone extra cool
 

Een foto van je favoriete band, een hip logo, een coole spreuk of een foto van je kat: je kunt het allemaal op je smartphone case laten blinken. Je mag er zeker van zijn dat de blikken van je vrienden richting je smartphone afdwalen wanneer je hem bovenhaalt. Een foto met je lief is uiteraard ook mogelijk. Wel opletten dat je die break-up nog even uitstelt!
 

Hoe een tablet of smartphone case personaliseren?
 

Een tablet of smartphone case personaliseren is heel eenvoudig. Surf naar onze website en laad je favoriete foto op. Vooraleer je bestelt, krijg je het resultaat op je scherm te zien. Je kunt een foto, een logo of een tekstje gebruiken. De case zit om de achterkant en de zijkanten van je toestel. De smartphone cases zijn verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering voor zowel iPhone, iPad als Samsung Galaxy.

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: smartphonecase

Categorie: Tips & tricks