vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
kerstkaart

De leukste kerst- en nieuwjaarskaarten? Met je eigen foto’s natuurlijk!

Het eindejaar is weer in zicht. Hét ideale moment om je familie, vrienden en kennissen het allerbeste toe te wensen. Met een gepersonaliseerde wenskaart doe je hen veel meer plezier dan met een vluchtig sms’je of een bericht op Facebook. Veel tijd en moeite, denk je? Helemaal niet! Dankzij Grobet ontwerp je de mooiste kerst- en nieuwjaarskaartjes snel en makkelijk zelf!

Wenskaarten die beklijven


De periode rond Kerstmis en Nieuwjaar is altijd weer speciaal. Met een kerstkaartje en/of nieuwjaarskaartje toon je je dierbaren dat je hen écht belangrijk vindt. Een wenskaart die je zelf ontworpen hebt doet des te meer plezier. Wees er maar zeker van dat die bij je bestemmeling thuis een mooi plaatsje krijgt. Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten personaliseren is makkelijker dan ooit met onze uitgebreide afdrukservice. Je kunt bij ons terecht voor eindejaarskaartjes vanaf 0,25 euro per stuk.


Kerst- en nieuwjaarskaartjes ontwerpen


Een sterk beeld is de basis voor jouw persoonlijke wenskaart. Een foto van je gezin in winterse truien, een sneeuwlandschapof een close-up van een kaars of andere kerstdecoratie: laat gerust je inspiratie de vrije loop.

Daarna kun je ervoor kiezen om ‘from scratch’ helemaal zelf je kaart te ontwerpen in een grafisch programma óf je kunt gebruikmaken van een van onze vele templates. We hebben tal van stijlen, van sober over frivool tot grappig. Ook de tekstop de kaart pas je makkelijk zelf aan.


Mogelijkheden te over


Voor je eindejaarskaartjes kun je werkelijk alle kanten op:

  • Grote of kleine kaartjes: onze formaten variëren van 10 x 15 cm tot 20 x 30 cm
  • Enkele of dubbelgevouwen kaartjes
  • Horizontale of verticale kaartjes
  • Op mat of glanzend papier
  • Enkelzijdig of recto/verso gedrukt

Extra handig: al onze kerst- en nieuwjaarskaartjes worden geleverd met een bijpassende envelop.

Ben je geïnteresseerd om zelf eindejaarskaartjes te ontwerpen? Ga dan snel naar onze online ontwerpmodule. Ook voor andere wenskaarten (geboorte, verjaardag, communie, …) kun je trouwens bij ons terecht.

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: kerstkaart

Categorie: Tips & tricks