Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Olympus lenzen en flitser

19 september - Olympus kondigde vandaag drie nieuwe objectieven aan om hun gamma te versterken, alsook een nieuwe flitser. Het gaat om een lichtsterk objectief, een all round zoom en een macro lens

De Olympus 25mm f1.2 Pro M.Zuiko Digital ED is een gloednieuw lichtsterk portret lens. Met deze lens heb je een standaard objectief bij je geschikt voor elk soort portret. En dat in welke lichtsituatie dan ook! Met het heel grote diafragma van f1.2 isoleer je met gemak je onderwerp van de achtergrond.
Pre-orderen kan hier.

 

De nieuwe Olympus 12-100mm f4.0 IS Pro M.Zuiko Digital ED is de perfecte all round zoom lens voor wie kwaliteit en zoomcapaciteit zoekt in één en dezelfde lens. Met een relatief brede breedhoek en een zoombereik tot 100mm heeft u de meeste brandpuntsafstanden in één lens. ook de constante lensopening van f4.0 is een pluspunt. Dat allemaal gecombineerd met de beeldstabilisatie maakt van deze lens een geschikte all round zoom lens.
Pre orderen kan hier.

De Olympus 30mm f3.5 macro M-Zuiko Digital ED is de nieuwe macro lens die het arsenaal aanvult. Deze lens leunt meer aan bij een standaard portret lens dan de 60mm macro die Olympus reeds in hun arsenaal heeft. Deze lens is zeker een aan te raden lens voor wie macro fotografie wil uit proberen!
De lens pre orderen kan hier.

De nieuwe flitser FL-900R zoomt perfect mee met de 12-100mm lens om zo de beste resultaten te geven. Deze is ook getropicaliseerd.
De flitser kan u hier pre orderen.