Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Nikon PC 19mm & nieuwe 70-200mm lenzen

19 oktober - Nikon heeft twee nieuwe lenzen in hun gamma! Voor de architectuurfotografen een langverwachte ultrabreedhoek tilt-shift lens. Voor de persfotograaf een vernieuwde 70-200mm f2.8!

Sneller. Lichter. Handzamer dan ooit. Met de AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR bent u beter in staat om prachtige beelden vast te leggen in de zwaarste omstandigheden.
Hoe kun je perfectie verbeteren? Door de details te verbeteren die een groot verschil maken in het veld. De nieuwste versie van dit vermaarde objectief is een echte uitblinker waarmee u de rest een stapje voor blijft.
De combinatie van de VR-stand SPORT, verbeterde AF-tracking en verbeterde belichtingsregeling maken zeer snelle serieopnamen mogelijk. De gloednieuwe optische constructie staat garant voor uitstekende prestaties en scherpte tot in de hoeken. Nikon’s Nano Crystal Coat vermindert effectief beeldschaduwen en lichtvlekken.
Dankzij het gebruik van een glaselement van fluoriet is de constructie licht, maar toch robuust.

Deze nieuwe toplens zal beschikbaar zijn midden november maar kan u hier nu reeds bestellen via Foto Grobet!


Neem de volledige controle over met het PC NIKKOR 19mm f/4E ED tilt/shift-objectief.
Als eerste PC-NIKKOR die twee PC-rotatiemechanismen gebruikt, tilt dit objectief flexibele beeldcompositie naar een hoger niveau. Dit objectief is ideaal voor architectuur-, kunst- en landschapsfotografie en is gemaakt voor fotografen met een goed gevoel voor ruimtelijkheid.
Zowel tilt als shift kan afzonderlijk worden aangepast en in combinatie bootsen ze in feite het mechanisme van een technische camera na. Dankzij de ultragroothoek kunt u de werkelijke verhoudingen van een onderwerp laten zien of meer vastleggen van een gebouw en minder van de voorgrond.
Het optische ontwerp staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit, over het gehele beeld.

Deze nieuwe creatieve lens zal beschikbaar zijn eind oktober/begin november, maar u kan deze hier al bestellen via Foto Grobet!