Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Nieuwe Canon compacts

De Canon PowerShot G9 X Mark II, een superslanke krachtpatser in zakformaat. Dankzij zijn ultrasnelle continue opnamesnelheid tot 8.2 fps, een grote 1,0-type 20,1 megapixel sensor en de Canon DIGIC 7-processor zet deze camera responsieve prestaties en verbluffende resultaten neer bij elke druk op de sluiterknop. De PowerShot G9 X Mark II is de ideale metgezel voor enthousiaste fotografen die op zoek zijn naar een trouwe kameraad of die met een camera aan de slag willen in plaats van met een smartphone.

De PowerShot G9 X Mark II biedt verrassende prestaties in een minimalistisch retro design, met een elegante en compacte aluminium behuizing – 25 % kleiner dan de PowerShot G7 X Mark II. Met zijn gewicht van nauwelijks 206g past hij perfect in je zak. Het intuïtieve LCD-aanraakscherm geeft je volledige controle over en toegang tot de instellingen zonder grote knoppen. Bovendien heb je met de Lens Control Ring nog meer controle over diafragma, sluitersnelheid en zoom.

Naast de verbluffende G9X MkII kondigde Canon ook nog 3 compacte toestellen aan. De nieuwe elegante  IXUS 185 en IXUS 190 en de mini-bridge superzoom, de PowerShot SX430 IS. De nieuwe IXUS-modellen zijn de dunste in het gamma, perfect als je je camera overal wil meenemen en toch adembenemende beelden wil schieten. De enorme 45x zoom van de PowerShot SX430 IS is perfect als je de speciale momenten met je gezin nog dichterbij wil brengen, zodat je ze telkens opnieuw kunt beleven.

De 8x optische zoom van de IXUS 185 en de 10x optische zoom van de IXUS 190 trekken zich terug in de behuizing, die zo compact is dat je ze moeiteloos in je zak of tas stopt. De digitale ZoomPlus verdubbelt het zoombereik, perfect voor moeilijke opnames, met behoud van volledige resolutie. Voor scènes op zeer grote afstand plaatst de indrukwekkende 45x optische zoom van de PowerShot SX430 IS je in het hart van de acties en de 90x ZoomPlus brengt je zelfs nog dichterbij.

Deze 4 toestellen zullen beschikbaar zijn begin februari.