vandaag verzonden
assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!

Ricoh G900 heavy-duty camera

RICOH | Product code FCA076.000016 | 0026649621031 Levering 2-3 Werkdagen
799,-

Lees meer

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

1Size
  • Voor 12 uur besteld vandaag verzonden
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Beschrijving

Deze heavy-duty digitale camera is ontworpen om uitermate goed bestand te zijn tegen water, stof, schokken en chemicaliën. Daardoor is deze camera ideaal voor gebruik op veeleisende werkterreinen die zijn blootgesteld aan water, regen, stof en vuil, en in industrieën zoals de bouw, rampenbestrijding en gezondheidszorg.

De RICOH G900 is de opvolger van de RICOH G800 (uit september 2014) en heeft een CMOS-beeldsensor voorzien van achtergrondverlichting met ongeveer 20,0 effectieve megapixels, waarmee heldere beelden met een hoge resolutie worden vastgelegd, zelfs bij weinig licht. Deze nieuwkomer is 26% compacter dan zijn voorganger en heeft tegelijkertijd een verbeterde schokbestendige prestatie. De camera is namelijk bestand tegen een val van 2,1 meter.* 

Naast een compactere body voor een verbeterde draagbaarheid, zijn ook de knoppen verbeterd evenals de greep voor een betere bediening en houvast.

Specificaties

In de doos: Oplaadbare batterij DB-110 - Batterij lader BJ-11 - USB lader - USB-kabel - Nek strap - Macro stand

Cameramemo’s: opnamenbeheer gemakkelijk gemaakt
Gebruik de camera of een PC om geschreven memo’s of spraakmemo’s te creëren die u later kunt toevoegen aan foto’s. Memo’s kunnen maximaal 30 seconden audio of maximaal 100 items bevatten met beschrijvingen van maximaal 128 karakters elk.

Uitgerust met GPS en een elektronisch kompas
Gebruik de ingebouwde GPS en elektronische kompas van de camera om locatiegegevens te registreren met uw foto’s en films. Locatiegegevens kunt u ophalen via GPS, het Japanse satellietsysteem Quasi-Zenith (QZSS, ook bekend als Michibiki) en GLONASS. De GPS-vergrendelingsknop kunt u gebruiken om de locatie van een geselecteerd doel te registreren.

Met opnameclips uw veldboeken voor landmeting goed benutten
Een eerder gemaakte opname van een veldboek kunt u als een subopname inbedden in een foto van de gehele werklocatie, waardoor het gemakkelijker is om foto’s te maken wanneer u uw handen vol hebt, of de locatie de krap of te donker is, om een veldboek te plaatsen. U kunt ook de grootte van het veldboek (groot, middelgroot of klein) en de locatie (omhoog, omlaag, links of rechts) kiezen.

4K-resolutie voor films die nóg scherper zijn
Maak films in 4K (framegrootte 3840 × 2160 pixels, 30 fps) voor filmopnamen met hoge resolutie die u bijvoorbeeld een algeheel overzicht van een grote bouwplaats geven, of u helpen de relatieve posities van diverse objecten te verkrijgen.

Vergelijk opnamen met watermerkopties
Gebruik bestaande foto’s als een sjabloon wanneer u composities maakt van nieuwe foto’s. Voor de transparantie van het sjabloon kan worden gekozen tussen 20, 40, 60 en 80 procent. Sjablonen kunt u ook plaatsen naast foto’s met dezelfde compositie voor vergelijkingen naast elkaar. Een manier om deze functie te gebruiken is voor opnamen vóór en na op bouwplaatsen.

Intern geheugen met circa 6,5 GB opslag voor opnamen
De camera is uitgerust met een intern geheugen met ruimte genoeg voor 856 opnamen van maximale kwaliteit. Blijf opnamen maken met de zekerheid dat u geen gebrek aan opslagruimte hebt wanneer de geheugenkaart vol is.

Verstelbare ringlamp met zes LED’s
Het objectief is rondom omgeven door een ringlamp met zes LED’s. U kunt kiezen welke LED’s branden en de helderheid hiervan wijzigen om duidelijke opnamen met fijne details te maken, zoals de modelnummers op kleine onderdelen of krassen in muren en vloeren.

Wachtwoordbeveiliging beperkt de toegang tot een verscheidenheid aan camerafuncties
Wachtwoordbeveiligde toegang tot één of meer of alle camerafuncties, waaronder camerabesturing, menutoegang, bekijken van intern geheugen, en USB-aansluiting. Kies afzonderlijke beheerders- en gebruikerswachtwoorden voor een grotere controle over de veiligheid. Toegang kan worden verleend door de barcode van een wachtwoord te scannen of het wachtwoord in te voeren met het schermtoetsenbord van de camera.


Gerelateerde producten