Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Pentax 645Z middenformaat body

645Z - CMOS 44x33mm, 52.99MP, 8256x6192, TFT LCD 3.2" 1037K, Liveview, SD, SDHC, SDXC, USB 3.0 micro B, HDMI D

Lees meer
PENTAX
€ 5999,00
Status: Op voorraad
Toevoegen aan verlanglijst
Voor 12u besteld, vandaag verzonden! Dit product wordt gratis verzonden!
  • EAN code(s): 0027075275874

Meer over dit product

Leg alles vast met je ogen en vooral met je hart. De middenformaat CMOS-beeldsensor voldoet aan de idealen van de fotograaf. Deze sensor is ongeveer 1,7 keer groter in vergelijking met de afmetingen van een full-frame 35 mm-formaat. Er zijn ongeveer 51,4 miljoen effectieve pixels. In combinatie met de optische prestaties van PENTAX 645-objectieven levert dit een onovertroffen resolutie en vloeiende gradaties op en wordt er een driedimensionaal gevoel en sfeer gecreëerd die de kijkers zal overweldigen.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit met 51,4 miljoen pixels en snelle reacties om beslissende momenten vast te kunnen leggen. Scènes die niet vastgelegd konden worden op een digitale middenformaatcamera kunnen voortaan worden vastgelegd dankzij de uitstekende reacties van de PENTAX 645Z. Omdat de autofocus, beeldverwerking, Instant Review-weergave en het schrijven op de geheugenkaart werden verbeterd, ervaart u een beduidend snellere werking. Het aantal continue opnamen werd ook verhoogd voor een comfortabel opnametempo bij het vastleggen van portretten en bewegende onderwerpen.

De Live View-functie is nieuw voor de PENTAX 645Z, waardoor de ogen van de fotograaf niet altijd op de zoeker moeten zijn gericht. Met deze functie kunt u de opnamen zorgvuldig voorbereiden, waardoor het ideaal is voor landschaps- of studiofotografie, waarbij u moet wachten op het juiste moment om de sluiter te activeren. Het scherm van de PENTAX 645Z is ook uitgerust met een kantelmechanisme zodat opnamen op taillehoogte, met een hoge of lage hoek gemakkelijk kunnen worden gekaderd en vastgelegd.

De PENTAX 645 kreeg de steun van fotografen omdat ze prioriteit geeft aan beeldkwaliteit bij opnamen in het veld, waaronder landschappen. Dit objectief biedt een fantastische resolutie, sterk contrast, natuurlijke kleurweergave en gunstige aberratiecorrectie. De onvertroffen beeldomschrijving komt perfect tot uiting in opnamen die vastgelegd werden door de PENTAX 645Z.