Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Leica Boutique Antwerpen

Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
1 2 3 4 1 / 31
452 items | Pagina 1 van 31
1 2 3 4 1 / 31

Het van oudsher in microscopen gespecialiseerde bedrijf van opricher Ernst Leitz, kwam in 2005 met hun eerste digitale camera. Na jarenlange verbeteringen van de camera’s heeft het merk zich ontwikkeld tot hét gerenommeerde cameramerk. De meetzoeker- en systeem camera’s behoren nu tot de top en met een Leica camera bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Digitale camera’s van Leica

Er zijn tal van Leica camera’s beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken. Zoekt u het beste van Leica, dan kunt u kijken naar de MILC systeemcamera’s en de meetzoekers. Ook gebruikers van digitale compacte camera’s zijn tevreden over de geleverde kwaliteit. Leica is een compleet merk en biedt naast video- en fotocamera’s ook verrekijkers, batterijen, flitsers, lenzen, tassen en andere accessoires.

Online kopen

Heeft u uw nieuwe camera al gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen en veilig afrekenen met Bancontact, PayPal, Credit Card of iDEAL. Heeft u nog vragen of wenst u een gedegen advies? Kom gerust naar onze winkel in Antwerpen of neem contact met ons op. Om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws en georganiseerde demonstraties, kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor de nieuwsbrief.

Populairste Leica objectieven