Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

GoPro Shop

GOPRO top 3 GOPRO artikelen
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
1 2 3 4 1 / 6
90 items | Pagina 1 van 6
1 2 3 4 1 / 6

Als u op zoek bent naar ’s-werelds beste sport- of action camera’s, dan heeft u het juiste merk gekozen. GoPro heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot specialist op het gebied van point of view camera’s. Dit zijn camera’s die beelden opnemen vanuit het oogpunt van een persoon.

GoPro camera’s

Zoekt u een Gopro winkel? U hoeft niet verder te zoeken, Grobet heeft namelijk zowel de GoPro 3 & 4 in het assortiment. Zoekt u houders, tassen, laders of andere GoPro accessoires? Grobet beschikt over een uitgebreid GoPro toebehorenaanbod.

Waar is een GoPro camera voor geschikt? Een GoPro camera kan worden gebruikt als actioncamera, sportcamera, ski- of surf camera. De camera wordt ook veel gebruikt voor opnames in het wild, als drone camera of tijdens het fietsen. De camera’s zijn in staat hoge resolutie beelden op te nemen met een hoog aantal beelden per seconde (Frames Per Second).

GoPro online kopen

U bent van harte welkom in onze winkel in Antwerpen. Bij Grobet bent u verzekerd van concreet en persoonlijk advies. Heeft u al een keuze gemaakt uit de verschillende GoPro producten? Bestel eenvoudig online en reken af met Bancontact, iDEAL, Credit Card of Paypal. Tevens kunt u zich vrijblijvend aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan vrijblijvend en gratis op de hoogte van het laatste nieuws en demonstraties.