Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
plaats 1: Stefan Pauwels

Fotowedstrijd “Live for the story”

Onze fotowedstrijd 2017 in samenwerking met Canon had als thema: “Live for the story”. Het is het thema dat ook Canon zelf lanceerde voor hun promotiecampagne 2017, waarbij ze het fotograferen en het verhaal dat erbij hoort in de kijker wil zetten.

Zaterdag 17 februari 2018 vond de prijsuitreiking plaats. Dit keer waren er wel minder inschrijvingen, maar de meeste van de 10 winnaars waren op de gezellige presentatie van de foto’s/verhaal aanwezig.

De eerste prijs ging naar Stefan Pauwels (een Canon EOS 200D kit met 18-55 IS STM). De 2e prijs ging naar Luc De Cock (een Canon IXUS 190 compact camera) en de derde prijs was voor Andrew Forbes-Bulthlay (een Canon Compact Photo Printer Selphy CP1300). De andere winnaars bekwamen een waardebon van € 50. Al deze prijzen werden geschonken door Canon.

We zagen dit keer ook deelnemers van de vorige wedstrijd terug; aangenaam was dat er enkele nu ook in de prijzen vielen.

De Winnaars:

De overige deelnemers:

Wij danken alle deelnemers voor hun deelname, Canon voor het schenken van de prijzen, de juryleden, de werkers achter de schermen voor het opstellen en organiseren van de wedstrijd en hopen iedereen terug te zien bij de volgende wedstrijd.


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: canon, Fotowedstrijd, storytelling

Categorie: (geen)