Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
foto's afdrukken

Zelf kwalitatieve foto’s afdrukken? Enkele tips!

Heb je prachtige foto’s genomen? Dan verdienen die zeker en vast een plaatsje in een fotoalbum of in een kader. Op die manier krijgen de beelden de aandacht die ze waard zijn. Wil je zelf de foto’s afdrukken? Lees hieronder waarop je moet letten.

Foto’s afdrukken vanaf je smartphone
 

Met een kwaliteitsvol fototoestel trek je zonder twijfel foto’s van hoge kwaliteit. Maar de laatste jaren vervangt de smartphone of tablet bij vele mensen het fototoestel. Je hebt je smartphone natuurlijk altijd bij de hand, waardoor een foto snel genomen is. Die beelden stuur je vaak online door naar je vrienden en familie. Wil je die foto’s printen? Kies dan voor een dye-sublimation printer met WIFI-functie.

Zoals bv. de Canon Selphy CP910. Hiermee kun je die mobiele foto’s onmiddellijk afprinten vanaf je smartphone, zonder dat er kabels voor nodig zijn. Via de wifi-connectie worden de afbeeldingen snel en met fotolabkwaliteit geprint. Daarnaast kun je ook foto’s afdrukken van geheugenkaarten of USB-sticks(). De modellen zijn klein en compact, waardoor je ze overal kunt meenemen en printen waar je maar wil.
 

Kies voor een kwaliteitsvolle printer
 

Ook met sommige grotere inkjet printers kun je foto’s printen van op je smartphone of tablet. Met deze modellen kun je niet alleen printen, maar vaak ook kopiëren, scannen en faxen. Met de bijhorende XL-inktpatronen print je meer dan met de standaardcartridges. Wil je foto’s van topkwaliteit printen? Dan zijn de pro printers ideaal. Hiermee print je prachtige foto’s in kleur én zwart-wit van professionele kwaliteit. De beelden worden op hoge snelheid geprint en kan je in formaten hebben tot A2.
 

Foto’s printen op fotopapier
 

Naast een goede printer heb je natuurlijk ook printer inkt nodig. Koop altijd inktcartridges van hetzelfde merk als je printer zelf. Bovendien is ook kwaliteitsvol fotopapier onmisbaar. Beslis daarbij of je mat of glanzend fotopapier wenst en kies het juiste formaat.

Zie je het toch niet zitten om een kwaliteitsvolle printer te kopen? Dan kun je je foto’s laten afdrukken door een professional. Zo zitten je foto’s snel in je bus en kun je nog lang genieten van je mooiste foto’s.


 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: foto's afdrukken fotografie