Vandaag verzonden
Assortiment
Grote voorraad
Service en vakmanschap!
foto vergroten

Een vergroting van je foto: dit zijn de mogelijkheden

Natuurlijk kun je een foto tonen op het scherm van je laptop of je smartphone, maar een kwaliteitsvolle afdruk heeft heel wat meer impact. Heb je een krachtig beeld dat je wil exposeren of thuis aan de muur wil ophangen? Kies dan voor een mooie vergroting van je foto.

Je foto vergroten tot posterformaat


Standaard wordt een digitale foto afgedrukt op formaat 10. Dat betekent dat de kortste zijde van de afgedrukte foto 10 centimeter lang is. Afhankelijk van de beeldverhoudingen van je bestand is de andere zijde dan ook 10 centimeter of groter. Maar ook prints met een korte zijde van 9, 11, 13 of 15 centimeter zijn mogelijk.

Een afdruk waarvan de korte zijde groter is dan 20 centimeter kun je gerust een poster noemen. Bij Grobet kun je terecht voor posters tot 110 x 165 centimeter groot. Je kunt ook kiezen voor een zwart-wit poster of voor de dienst ‘poster express’. Dan is je vergroting klaar binnen de drie uur.


Tal van creatieve mogelijkheden


Natuurlijk blijft het niet beperkt tot vergrotingen die afgedrukt worden op fotopapier. Wat dacht je van deze opties?

Wat je ook van plan bent met je vergrote foto, bij Grobet vind je altijd de perfecte drager.

Wil je graag een vergroting van een of meerdere foto’s bestellen? Dat kan makkelijk online.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op, of kom eens langs in onze winkel in Antwerpen.

 


Over de Auteur

Ons team bestaat uit een gedreven groep mensen met een passie voor alles wat met fotografie te maken heeft. Hou je van digitale fotografie of ga je eerder voor de nostalgie van analoge fotografie? Ook dan ben je bij Grobet aan het juiste adres. Aangezien wij over een ruim assortiment en veel vakkennis beschikken, willen we via onze blog jouw keuze vergemakkelijken. Nog niet de juiste informatie gevonden? Dan kunnen we je ongetwijfeld voorthelpen. In onze winkel in het centrum van Antwerpen staan onze specialisten altijd paraat.


Tags: foto vergroten

Categorie: Tips & tricks