Taal:

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Voor 12.00u besteld, vandaag verzonden!
  • Zeer ruim assortiment
  • Grote voorraad
  • Service en vakmanschap!

Blog overzicht


27-06-17

Dit heb je nodig om je eigen doka in te richten

doka

Sinds de opkomst van de digitale fotografie zijn donkere kamers of doka’s wat in onbruik geraakt. Toch kan het erg leuk zijn om je eigen foto’s thuis te ontwikkelen. Maar wat heb je precies nodig om een doka in te richten? We zetten alles even op een rijtje.

Gepubliceerd door
13-06-17

Een cameratas kopen? Hierop moet je letten!

cameratas

Trek je erop uit om foto’s te nemen? Heb je een fotoreportage gepland? Dan is een cameratas onmisbaar. Bij de keuze van een geschikte cameratas zijn er heel wat zaken waarop je moet letten. Cameratassen zijn namelijk verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, maten en kleuren. Een woordje uitleg.

Gepubliceerd door
06-06-17

Onze tips voor een geslaagde loveshoot

loveshoot

Niets mooier dan de liefde, toch? Als er een koppel op je afstapt met de vraag voor een loveshoot, wil je als fotograaf natuurlijk dat de liefde van de beelden afspat. Geen eenvoudige opdracht, want verliefdheid is iets ongrijpbaars. Maar maak je geen zorgen: met onze tips maak je er ongetwijfeld een geslaagde fotosessie van.

Gepubliceerd door
25-05-17

Gastblog: Nick Claeskens presenteert fotoreeks “Bus Stop”

Bus Stop

Tijdens de dagelijkse fietstochten naar mijn werk kijk ik steeds rond en neem ik verschillende dingen in me op. Geleidelijk aan viel me iets op met het passerende busvervoer. De kleuren en firmanamen die je op de bussen geschilderd ziet, bleven in mijn geheugen hangen. Keer op keer kwam ik ze tegen, maar plots veranderden de kleuren op de bussen... Bekijk Artikel

Gepubliceerd door
23-05-17

Wat is een fisheye-objectief en wat kun je ermee doen?

fisheye

Fotografen hebben vaak de bedoeling om de werkelijkheid zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Maar soms wil je net het tegenovergestelde effect: een extreem vervormd perspectief waarmee je onmiddellijk de aandacht trekt. Dat is mogelijk met een fisheye- of visoogobjectief. Met dit lenzenstelsel met korte brandpuntsafstand kun je erg creatief uit de hoek komen.

Gepubliceerd door
09-05-17

Selfies maken: zó til je selfies naar een hoger niveau

selfies maken

De selfie heeft nog lang niet afgedaan. De ‘duckface’ daartegen wél. Maar hoe maak je selfies waarmee je gegarandeerd likes scoort op Instagram? Tips om je selfies vanaf nu nét dat tikkeltje extra te geven.

Gepubliceerd door